Filtrat el nom de la futura filla de Meghan Markle i el Príncep Harry?

Els seus seguidors pensen que el nom de la futura filla dels Ducs de Sussex serà un homenatge a un membre de la família mort

El príncep Harry i Meghan Markle van anunciar d'una manera molt especial el seu segon embaràs (després de l'avortament que va patir la duquessa i que els va deixar tocat), concretament el dia de Sant Valentí.
Des d'eixe moment molts fans dels Ducs de Sussex no han parat de fer conjectures sobre el nom de la futura filla d'estos, que el porten sota un secretisme total.

Seguidors de la monarquia i cases d'aposta, com la britànica Ladbrokes, s'han posat d'acord en les últimes setmanes contra tot pronòstic pel fet que, també els experts, havien canalitzat el camí: Harry i Meghan volen un nom que servisca a més com a homenatge. I a més que fora d'algú volgut per tots dos.


I eixa persona no és una altra que el recentment mort duc d'Edimburg, per la qual cosa el citat portal de jocs i els fans asseguren que el nom que ara mateix té més possibilitats de ser el triat és Philippa, en honor a l'avi del príncep.


Això sí, està molt seguit d'altres noms que els fans han posat sobre la taula i que servirien, segons els entesos, amb els mateixos fins, com Elizabeth, en honor a la reina Isabel II, o fins i tot, encara que això potser els allunyava més que els acostara, Diana, per la mare de Harry, Lady Di.


Així mateix, la llista de noms es quasi infinita i de fet en el seu moment Archie ni tan sols estava en la llista de noms futuribles per al seu primogènit, però així i tot hi ha opcions que agraden molt a les cases d'aposta: Allegra, Alexandria, Victoria, Rose, Grace, Emma i Alice.


Cal recordar que, si finalment es decanten per Philippa, no serien els primers royals a fer-ho, atés que dos primes de Harry, Eugenia de York i Zara Tindall, van retre homenatge al duc d'Edimburg col·locant-los Philip als seus fills més recents (nascuts al febrer i març d'enguany) com segon nom.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Pillats junts després de conéixer-se el seu embaràs" "Belén Esteban aclareix si finalment entrarà a la política"