Paz Padilla publica una fotografia despullada per a celebrar el milió de seguidors

La presentadora va decidir publicar una imatge nua un poc còmica.
Paz Padilla compleix la seua promesa després d'arribar al milió de seguidors | Instagram@Paz_Padilla

 

La presentadora Paz Padilla ha complit la seua promesa després d’arribar al milió de seguidors a Instagram: publicar una fotografia despullada a les xarxes. Durant l’últim programa de ‘Sálvame’, la presentadora arribava al milió de seguidors davant la sorpresa de tots els col·laboradors, que estaven impacients per saber què faria Paz Padilla per a fer-se una fotografia nua i publicar-la a Instagram.

 

Paz Padilla es despulla emulant a la 'Chusa'

Per tal de celebrar la xifra aconseguida, la seua filla Ana entrava al plató de Telecinco amb un pastís i uns globus que representaven la xifra d’un milió. A més a més, el programa li va mostrar un vídeo a Paz Padilla sobre què pensaven els seus companys de treball del fet que ella decidira despullar-se. Alguns com Isabel Jiménez o Toñi Moreno suplicaven en to de broma a la presentadora que no ho fera; el seu superior Javier Xardá, en canvi, estava encantat amb la idea i l’animava a fer-ho.

 

Així apareixia, despullada però coberta amb una taula de planxar i una granera, representant al personatge de la 'Chusa' que interpreta a la sèrie 'La Que Se Avecina': «La Chusa i jo vos donem les gràcies per ajudar-me a aconseguir eixe 1 milió». La fotografia va arribar en pocs minuts a la xifra de 80.000 'm'agrada'.

 

Despullar-se a Instagram està de moda

Són molts els famosos que decideixen celebrar amb un nu el seu milió de seguidors, i Paz Padilla no podia ser menys. Però la seua fotografia tan peculiar no és el més habitual, ja que la majoria de famosos opten per publicar imatges sensuals fetes per professionals, per a ocultar així les parts més íntimes i que el resultat tinga cert encant, com per exemple, en el cas de la cantant Edurne.

Edurne celebra el seu milió de seguidors amb un nu a Instagram | Instagram

Altres, com l'actor Paco León, per a celebrar el milió de seguidors prefereixen tirar d'humor i realitzar un vídeo d'ell corrent despullat pel bosc amb la cançó Frozen de fons.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"FOTO: Laura Escanes llueix embaràs i enamora als seus seguidors" "La reina Letizia enlluerna a tot el món amb un vestit de preu prohibitiu: 8.000€"