EN DIRECTE

📸⛈ FOTOS I VÍDEOS TEMPORAL CV: Seguix les últimes hores de la borrasca 'Glòria' minut a minut

La princesa Elionor i la infanta Sofia celebren una festa de pijames amb cosins

Irene Urdangarín, que va nàixer el mateix any que Elionor, es va poder trobar amb les seues cosines
La princesa Elionor i la infanta Sofia van poder gaudir d'una festa de pijames | GTRES

 

Pareix que l'operació del rei emèrit, Joan Carles I, ha servit, a banda de per a millorar el seu estat de salut, per a unir un poc més a tota la família. Cal recordar que la infanta Cristina es va desplaçar fins a l'hospital a on estava ingressat son pare amb tres dels seus fills.

 

Esta visita va generar algunes crítiques, ja que s'havia avançat a la que, posteriorment, van fer els actuals reis d'Espanya i les seues filles, la princesa Elionor i la infanta Sofia. Però, més enllà de fer cas a les crítiques externes a la família, pareix que la rivalitat entre els seus membres és una cosa de rumors.

 

Irene Urdangarín es va poder reunir amb les seues cosines

En este sentit, el passat 24 d'agost es va organitzar una festa de pijames amb tots els cosins de la Casa Reial que es trobaven en Madrid. D'esta forma, Irene Urdangarín es va poder reunir amb les seues cosines després de què estigueren prou temps sense vore's les cares a causa de la distància que les separa.

 

Segons les informacions que s'han filtrat sobre esta festa nocturna familiar, tot apunta al fet que es va allargar fins a una hora prudencial i que va servir per a què les cosines pogueren passar temps de qualitat i diversió juntes. Irene Urdangarín i la pincesa Elionor van nàixer el mateix any i, per això, sempre els ha unit una relació especial, ja que poden compartir les mateixes experiències i preocupacions d'unes xiquetes de la seua edat.

La infanta Cristina va ser la primera en visitar el seu pare | GTRES

 

 

Una satisfactòria visita a Madrid

Per este motiu, la visita de la infanta Cristina a Espanya ha estat prou satisfactòria, especialment, pels seus fills que han pogut vore a els seus cosins que viuen separats pràcticament tot l'any.

 

D'altra banda, el rei Joan Carles I ja es troba en casa després de la seua intervenció de cor i assegura que es troba bé i que no té dolors. Per fi, pareix que l'harmonia ha tornat a la Família Reial i que, almenys, es troben per a passar temps junts i recuperar els llaços que des de fa uns anys estan cada volta més tensos i distants.

 

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!