Telegram info@valenciadiari.com

E-Mail: info@valenciadiari.com

La princesa Elionor i la infanta Sofia celebren una festa de pijames amb cosins

Irene Urdangarín, que va nàixer el mateix any que Elionor, es va poder trobar amb les seues cosines
La princesa Elionor i la infanta Sofia van poder gaudir d'una festa de pijames | GTRES

 

Pareix que l'operaci√≥ del rei em√®rit, Joan Carles I, ha servit, a banda de per a millorar el seu estat de salut, per a unir un poc m√©s a tota la fam√≠lia. Cal recordar que la infanta Cristina es va despla√ßar fins a l'hospital a on estava ingressat son pare amb tres dels seus fills.

 

Esta visita va generar algunes cr√≠tiques, ja que s'havia avan√ßat a la que, posteriorment, van fer els actuals reis d'Espanya i les seues filles, la princesa Elionor i la infanta Sofia. Per√≤, m√©s enll√† de fer cas a les cr√≠tiques externes a la fam√≠lia, pareix que la rivalitat entre els seus membres √©s una cosa de rumors.

 

Irene Urdangarín es va poder reunir amb les seues cosines

En este sentit, el passat 24 d'agost es va organitzar una festa de pijames amb tots els cosins de la Casa Reial que es trobaven en Madrid. D'esta forma, Irene Urdangar√≠n es va poder reunir amb les seues cosines despr√©s de qu√® estigueren prou temps sense vore's les cares a causa de la dist√†ncia que les separa.

 

Segons les informacions que s'han filtrat sobre esta festa nocturna familiar, tot apunta al fet que es va allargar fins a una hora prudencial i que va servir per a qu√® les cosines pogueren passar temps de qualitat i diversi√≥ juntes. Irene Urdangar√≠n i la pincesa Elionor van n√†ixer el mateix any i, per aix√≤, sempre els ha unit una relaci√≥ especial, ja que poden compartir les mateixes experi√®ncies i preocupacions d'unes xiquetes de la seua edat.

La infanta Cristina va ser la primera en visitar el seu pare | GTRES

 

 

Una satisfactòria visita a Madrid

Per este motiu, la visita de la infanta Cristina a Espanya ha estat prou satisfactòria, especialment, pels seus fills que han pogut vore a els seus cosins que viuen separats pràcticament tot l'any.

 

D'altra banda, el rei Joan Carles I ja es troba en casa despr√©s de la seua intervenci√≥ de cor i assegura que es troba b√© i que no t√© dolors. Per fi, pareix que l'harmonia ha tornat a la Fam√≠lia Reial i que, almenys, es troben per a passar temps junts i recuperar els lla√ßos que des de fa uns anys estan cada volta m√©s tensos i distants.

 

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que far√†? Seguix-nos en Instagram!