Rocío Flores estrena nou tatuatge. El mateix que lluïa sa mare quan estava en Antonio David

La filla de Rocío Carrasco i Antonio David Flores, Rocío Flores, ha volgut començar de nou i gravar-seu en la pell. "Tot passa per alguna cosa", ha dit en les seues històries d'Instagram

Rocío Flores no està passant un bon moment familiar, no està sent gens fàcil per a ella, així que ha volgut fer-se un nou tatuatge al qual l'acompanya la paraula "vive". És evident el canvi físic de la filla de Rocío Carrasco, a més després de l'emissió del documental de la seua mare i conéixer la seua veritat ha reconegut no estar ni molt menys en el seu millor moment. De tot això està tirant endavant com pot i ha volgut gravar-li-ho per sempre.

Un nou tatuatge

"És un dels tatuatges amb més significat per a mi. Tot passa per alguna cosa", ha dit Rocío Flores en els seus stories d'Instagram, on ha ensenyat el seu nou tattoo.

Però, amaga alguna cosa eixe tatuatge?

Es tracta d'una enorme papallona, un símbol d'evolució i metamorfosi, al costat de la paraula 'viu' que no deixa de repetir últimament en les seues xarxes socials.

<

>

Per què eixe Tatuatge?

Este tatuatge està fet en alguna intenció o simplement vol recordar a la seua iaia Rocío Jurado i simbolitza les seues ales.

Igual que la seua mare

Segons el programa 'Socialité' de Telecinco, este tatuatge se'l faria la seua mare quan començà a eixir amb Antonio David Flores i després se'l va tapar en l'ave fènix. Està fent intencionadament o no té res a veure en Rocío Carrasco?.

Manuel Bedmar també es tatua

No sols Rocío Flores s'ha tatuat este dissabte. La seua parella, Manuel Bedmar, ha volgut tenir un gran detall amb la seua novia demostrant-li una vegada més que està per i per a ella i s'ha gravat en la seua pell el nom de 'Rocío'.

Flores segueix amb la seua vida

Rocío Flores s'ha proposat començar de zero i a més de tatuar-se la que és la seua nova filosofia de vida ha començat per desmarcar-se d'algunes polèmiques familiars a manera de protecció. Així, la jove col·laboradora no ha dubtat a donar l'esquena al seu pare, Antonio David Flores, després del missatge que va enviar a Olga Moreno a Hondures que feia referència a Rocío Carrasco. Rocío Flores ara vola sola.

<

>

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Rocío Carrasco torna a Telecinco per a complir un dels seus somnis" "El comunicat amb el qual Amelia Bono i Manuel Martos confirmen el seu divorci"