Tamara Falcó es prepara per a la boda de la seua germana airejant un posat d'Isabel Preysler en bikini

La filla de la 'socialité' ha tret a la llum una foto familiar de la seua mare fa més de vint anys
Publicació de Tamara Falcó amb la seua mare Isabel Preysler i la seua germana Ana Boyer | Instagram

 

A pocs dies de la boda de la seua germana Ana, Tamara Falcó s'ha posat nostàlgica i ha compartit el seu sentiment a través de les xarxes amb una imatge de fa dos dècades en la qual apareixen elles i la seua mare i que no ha deixat a ningú indiferent. 

I és que en la fotografia en qüestió, una jove Isabel Preysler de 44 anys apareix amb un atrevit bikini de lleopard d'allò més cridaner. «I pensar que esta nana està a punt de casar-se... encara sort que ja el vull a ell com a un germà!», escrivia. 

No obstant açò, la publicació ha portat amb si comentaris de tot tipus: des de les diferents operacions de cirurgia estètica a les quals s'ha sotmés Isabel Preysler fins a crítiques a Tamara per ser la germana major i no casar-se, opinió que a la seua vegada ha generat molta controvèrsia.

La polèmica boda d'Ana Boyer

Serà el pròxim 8 de desembre quan la filla xicoteta d'Isabel Preysler i Fernando Verdasco es donen el «sí, vull» en una cerimònia que tindrà lloc en Les Bahames. Encara que la parella no ha volgut desvelar molts detalls, s'ha sabut que assistiran vora 50 persones i que el padrí serà Julio José Iglesias, germà de la nóvia. 

No obstant açò, el camí fins a l'altar no ha sigut precisament fàcil per a la parella, ja que han centrat gran part de l'atenció mediàtica a causa de el cabreig de la família del tennista, que no han estat molt conformes amb la manera en què s'ha organitzat l'enllaç. 

De fet, els familiars de Fernando van arribar a declarar que se sentien ninguneados per no conèixer detalls com el dia, el lloc o quina part de la família estaria convidada. Pel que sembla, van conèixer la notícia gràcies a la portada que la parella va protagonitzar fa uns mesos.

Ana Boyer la seua mare Isabel Preysler | València Diari

 

Una situació que va donar motiu al fet que es barrejara la possibilitat que tot havia sigut orquestrat per Isabel Preysler, que hauria decidit deixar als Verdasco al marge de l'enllaç perquè no pogueren vendre alguna exclusiva als mitjans i així poder salvar la que té pactada amb 'Hola!'. 

Poc després, la pròpia Tamara Falcó s'anava de la llengua i assegurava, a un mes de l'enllaç, que hi havia coses que no s'explicaven perquè ningú parlara sense voler-ho. Així les coses, serà la revista de capçalera de la Preysler qui informe finalment de qui han sigut els convidats, els detalls de la boda, els posats familiars i fins al viatge de novios.

Mario Vargas Llosa, vetat?

D'altra banda, el secretisme que existeix ha donat motiu a un nou interrogant que porta a molts de cap: Assistirà Mario Vargas Llosa a l'enllaç? Una pregunta que es va plantejar després de conèixer-se que podia no estar convidat a la boda a causa de les seues diferències amb Ana. 

El ràpid encapritxament que Isabel Preysler va viure amb l'escriptor peruà pocs mesos després de la mort del pare d'Ana, Miguel Boyer, no va sentar gens bé a la xicoteta de la casa, qui va haver d'aprendre a deixar d'un costat les seues diferències amb ell.

Ana Boyer tenia les seues diferències amb el nóvio de la seua mare, Mario Vargas Llosa| Cedida

 

A una setmana de la boda, la balança sembla haver-se inclinat a favor del peruà i s'espera que estiga present en la celebració. Els qui no estaran seran els germans d'Ana Boyer, Laura i Miguel, amb els qui va tenir diversos 'rifi-rafes' a causa de l'herència que va deixar l'exministre d'Economia i que semblen haver trencat sense remei la seua relació.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"ATENCIÓ: Bertín Osborne i Fabiola es donen un temps" "La foto més sexy de Laura Matamoros en ple embaràs que ha revolucionat les xarxes"