INVITACIÓ OFICIAL:

T'agrada la informació del cor, els famosos i la televisió? Este grup de Facebook, t'encantarà! CLICA ACÍ I APUNTAT-HI!

Terelu Campos, sobre les seues operacions: «He viscut un infern»

La filla de María Teresa Campos ha concedit una entrevista a Mila Ximénez on ha explicat en exclusiva els durs moments que ha viscut
Terelu Campos ha parlat sobre el seu càncer | València Diari
 

Finalment Terelu Campos ha trencat el seu silenci. Tres mesos més tard de la seua darrera operació, la filla de María Teresa Campos s'ha decidit a parlar sobre el càncer que li van detectar novament aquest estiu passat, segons ha avançat 'La Coctelera'. La col·laboradora de Telecinco ha concedit una entrevista en exclusiva a Mila Ximénez per la revista 'Lecturas' on ha explicat com està vivint aquest episodi tan dur de la seua vida.

 

Terelu trenca el silenci després de la doble mastectomia

Terelu Campos ha confessat com va ser tot el procés de la darrera doble mastectomia per reduir les possibilitats de tornar a patir càncer de mama i com es va sentir quan va passar de nou per quiròfan per culpa d'un problema amb els empelts de la reconstrucció dels pits.

 

En aquest sentit, la col·laboradora de 'Sálvame' ha afirmat: «Hi ha hagut un problema de cicatrització a l'esquena d'on em van treure els músculs per a reconstruir-me els pits. M'ha costat mirar-me perquè era una monstruositat. La meua mare ha vingut a totes les cures, però mai he deixat que passara a veure'm. Si m'arriba a veure el pit així, no dorm la resta de la seua vida».

 

Terelu Campos ha confessat que ha viscut un calvari | Europa Press

 

Segons ha relatat Terelu, l'operació va durar unes deu hores i va ser «infernal», tot i que la pitjor part han estat les diverses operacions en conseqüència de les complicacions en la cicatrització de les ferides, un autèntic calvari. Tal com li ha explicat a Mila, els dolors eren horribles: «Mai he plorat tant en la meua vida. Vaig estar prenent morfina durant un temps, la gent no hauria d'escandalitzar-se per això. Crec que no podré oblidar això en la meua vida, he viscut un infern».

 

La reconstrucció, amb grassa de l'esquena

No obstant això, la filla de María Teresa Campos ho ha volgut aclarir: «No hi ha hagut un error mèdic, han fet tot impecable. Hi ha hagut un problema de cicatrització a l'esquena, que és d'on han tret els músculs dorsals per a reconstruir-me els pits. Tot per culpa de la meua pell de merda».

 

Molts rumors indicaven que Terelu s'havia sotmès a una cirurgia estètica. Tanmateix, ho ha desmentit: «No he barrejat l'operació amb cirurgia estètica. M'han emplenat amb el meu propi greix. Tinc el dorsal dret ficat en el pit dret i l'esquerre en l'esquerre. Si haguera barrejat l'operació amb cirurgia estètica, m'hauria posat una pròtesi i no volia ficar cap element estrany en el meu organisme. Normalment es fa agafant el múscul de baix el melic, però com m'havia fet una abdominoplastia, no tinc aquest múscul».

 

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!