Ana Rosa i Joaquín Prat, en quarantena per contacte amb un positiu

La periodista ha declarat que fins ara es troba perfectament

La pandèmia segueix sense perdonar als protagonistes dels programes de televisió. Els últims afectats són Ana Rosa Quintana i Joaquín Prat, que hauran de complir quarantena en el seu domicili després d'haver estat en contacte amb un positiu en coronavirus.

Durant el matí del dimecres sorprenia veure com la presentadora del programa matinal abandonava de manera sobtada la taula d'actualitat. Joaquín Prat va ser el seu substitut, avisant que la conductora només s'absentaria durant uns minuts.

Finalment va ser la mateixa Quintana la que va explicar la seua absència en tornar al plató: "Tenia hora per a realitzar-se un test d'antígens que, per cert, ha donat un resultat negatiu". Després d'este impás, el programa va continuar amb normalitat, amb Prat reincorporant-se més tard per a posar-se al capdavant del 'Club social' com de costum.

Així ho ha comunicat el mateix grup de comunicació mitjançant les seues xarxes socials, donant a conéixer que tots dos romandran en quarantena des de hui mateix: "Seguint el protocol de prevenció covid de Mediaset España, Ana Rosa Quintana i Joaquín Prat comencen un període de quarantena per contacte estret amb un cas positiu i seran substituïts per Ana Terradillos i Mónica Sanz Laliena en 'El programa d'AR' i 'Quatre al dia', respectivament"

https://twitter.com/mediasetcom/status/1374768718446755842

Després del comunicat de Mediaset, Ana Rosa ha volgut tranquil·litzar als seus seguidors sobre l'estat de salut de tots dos: "Tant Joaquín com jo ens hem fet proves d'antígens i hem donat negatiu en coronavirus, però seguint el protocol farem quarantena i ens realitzarem nous tests passats uns dies. Estem fenomenal i espere que seguim així".

https://twitter.com/anarosaq/status/1374770566830436352

En 2020, durant l'epidèmia de la covid-19 a Espanya, Ana Rosa Quintana, va ser acusada d'expandir faules i mentides sobre el coronavirus, i opinar contra la coalició de govern de manera poc contrastada. Si bé, va desmentir algunes faules que ella mateixa va propagar, no s'han trobat evidències que haja demanat perdó a les autoritats per les acusacions. En el seu programa, es va acusar directament el govern de no voler comprar test d'una certa marca comercial per a detectar el virus, i sobre este tema va pronunciar frases com: "Cal tindre molta cura a qui es vota", "El problema és que això ens ha enxampat amb el Govern que ens ha enxampat", "Això és un escàndol", "Hi ha descontrol (Referint-se al Govern d'Espanya), això és molt greu" , "Que es vote pensant que es respecten les llibertats i que no tinguen la temptació de controlar una mica més a la població", "Quan acabe això vostés (Referint-se a les autoritats) han de destruir estes dades. I jo sé que no ho faran".

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"El doctor Carballo es mulla i posa data a la tornada de la vida normal" "El Regne Unit multarà amb quasi 6.000 als ciutadans que se'n vagen de vacances"