Celebren 23 festes i 10 botellons durant el pont de Sant Josep en Alacant

La policia ha sancionat a set locals del sector de l'hostaleria

Imatge de diverses begudes
S'han celebrat 23 festes | Pixabay

La Policia Local d'Alacant ha tancat l'operació del Pont de Sant Josep amb un total de 302 denúncies per incomplir l'estat d'alarma, dissolt 23 festes en cases i 10 botellons en l'ampli dispositiu de vigilància i control organitzat durant tres dies per a garantir el compliment de les mesures sanitàries i de seguretat enfront del Covid-19.

L'Ajuntament d'Alacant per a fer front al consum d'alcohol i les festes, ha desplegat un dels majors reforços policials per a controlar i vigilar especialment l'ús de les mascaretes, el toc de queda, fer complir les mesures de seguretat per a frenar la pandèmia a Alacant i una quarta ona de contagis. 

D'eixes sancions, un total de 56 han sigut per consumir alcohol a la ciutat, amb un total de deu botellons dissolts i es van decomissar les begudes en l'Albufereta, les cales del Cap de l'Horta, la Ereta, platges de Sant Joan i Postiguet, Països Escandinaus, Barri antic, i al seu torn es van alçar 19 actes per incomplir el toc de queda i no poder justificar els desplaçaments a la ciutat, interceptats en els diferents controls estàtics de trànsit i itinerants desplegats a la ciutat. 

S'han sancionat a 7 locals

A més, la Policia Local del dijous al diumenge ha sancionat a 7 establiments per excés d'aforament i amb clients consumint passat l'horari del tancament establit a les 18.00 hores, i a un bar per permetre el consum fora de l'establiment, a la platja de Sant Joan, el Barri antic i el centre.

Durant el pont es van denunciar a 97 persones que no portaven l'obligatòria mascareta, des de l'ajuntament consideren que és una xifra molt elevada d'incompliments d'una mesura imprescindible amb la que evitem contagis i més quan és obligatòria i demanen màxim compliment en el seu ús amb el que conseguim protegir-nos. En el dispositiu també es van localitzar grups que van ser denunciats imposant 75 actes per no guardar les distancia de seguretat en la via pública i excedir el màxim de persones permés.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram


Comentaris

envia el comentari