Condemnen a dos mesos de presó a una dona que es va negar a posar-se la mascareta en Alacant

Els fets es van produir l'estiu passat
La dona va agredir al porter de seguretat del local | Pixabay

Un jutjat d'Alacant ha condemnat a dos mesos de presó a una dona que l'estiu passat es va enfrontar a la Policia perquè es negava a posar-se la mascareta en un pub del Port d'Alacant.

Segons ha avançat el diari 'Levante-EMV', en arribar a una conformitat, la pena serà substituïda pel pagament d'una multa i l'acusada no haurà d'ingressar a la presó.

Els fets es van produir dins d'un pub en la zona d'oci del Port d'Alacant. L'autora d'este incident es trobava asseguda en la barra del local sense la mascareta. El personal li va indicar en reiterades ocasions que havia de posar-se-la o hauria d'anar-se'n del negoci. En eixe moment, la discussió va anar pujant d'intensitat quan el porter de seguretat va convidar a la dona a abandonar el lloc.

Va agredir al porter

La dona no sols es va negar sinó que va començar a insultar-li i arrapar-li mantenint un forcejament amb ell. Posteriorment, la presumpta agressora va continuar discutint amb la resta dels clients que hi havia en el local, fins que finalment el personal del negoci va telefonar a la Policia Nacional.

En arribar els agents al lloc dels fets, la dona va continuar negant-se a abandonar el pub i es va posar molt agressiva amb els agents fins que va ser reduïda. Afortunadament, ni el vigilant de seguretat agredit ni els agents van acabar ferits, excepte alguna esgarrapada al braç en el cas del porter. Per esta raó, les víctimes no reclamaven cap indemnització.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Última hora Coronavirus: Un centenar d'infectats nous valencians" "Una xica avisa a la Policia de la celebració d'una festa en la seua casa en València"