Pugen els contagis de coronavirus en Espanya durant les últimes hores

Madrid és la comunitat autònoma més afectada
El Ministeri ha informat de 828 defuncions per coronavirus | ACN

L'estabilització de la pandèmia no acaba d'arribar, almenys en l'àmbit nacional. Este divendres, 15 de gener, el Ministeri de Sanitat ens porta males notícies, ja que el número de contagiats per coronavirus ha augmentat en les últimes hores.

Sanitat ha publicat l'última actualització, amb 17.039 casos nous de coronavirus. Per tant, el total d'infectats espanyols ara com ara, des de què va començar la crisi sanitària, puja als 2.252.164.

D'altra banda, Sanitat notifica les defuncions en sèries setmanals i no diàriament. En l'última actualització, el Ministeri ha informat de 828 defuncions per coronavirus en els últims 7 dies. Per la seua part, la xifra total de morts és de 53.314, més que des de l'última actualització.

En l'últim informe dels contagis per Covid-19 en Espanya, Madrid, és la comunitat autònoma amb més casos nous notificats per coronavirus. En les últimes hores, ha notificat 4.604 diagnòstics per la malaltia. Li seguixen Castella i Lleó, amb 2.310 positius i Catalunya amb 2.192.

Respecte a les morts, 211 corresponen al territori valencià, seguit d'Andalusia, que acumula 108 defuncions.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Última hora: Els 50 brots valencians" "L'avís de l'OMS després de l'aparició de noves variants del coronavirus"