El coronavirus registra més de 6.000 contagis durant les últimes 24 hores en Espanya

Madrid és de nou la comunitat amb major número de casos per coronavirus
El balanç total és de 48.596 morts per coronavirus | Pixabay

El Ministeri de Sanitat ha publicat este dimecres, 16 de desembre, l'última actualització de la situació del coronavirus en Espanya, que apunta que s'han diagnosticat 6.196 nous casos de coronavirus en les últimes 24 hores. 

Ara bé, hui este total puja fins als 1.773.290 contagis, que és la xifra total d'infectats des de què va començar la pandèmia.

D'altra banda, Sanitat notifica les defuncions en sèries setmanals i no diàriament. En l'última actualització, el Ministeri ha informat de 811 defuncions en els últims 7 dies. Per la seua part, el balanç total és de 48.596 morts per coronavirus, 195 més que ahir.

Este dimecres, Madrid s'ha convertit en la comunitat autònoma amb més nous casos notificats en les últimes 24 hores, amb un total de 1.714. A demés, la regió amb més defuncions en els últims 7 dies ha sigut la Comunitat Valenciana amb 112 morts.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"La decisió de Sanitat de fer les proves del Covid-19 en les escoles valencianes" "Una empresa valenciana crea una APP per a connectar pobles amb grans nuclis urbans"