El coronavirus registra més de 5.700 contagis durant les últimes 24 hores en Espanya

Madrid és de nou la comunitat amb major número de casos per coronavirus
En l'última setmana, han mort 103 persones en el territori valencià per coronavirus | ISTOCKPHOTO

Este divendres, 18 de desembre, el Ministeri de Sanitat ha publicat l'última actualització de la situació del coronavirus en Espanya, que apunta que s'han diagnosticat 5.771 nous casos de coronavirus en les últimes 24 hores. 

Ara bé, hui este total puja fins als 1.797.236 contagis, que és la xifra total d'infectats des de què va començar la pandèmia.

D'altra banda, Sanitat notifica les defuncions en sèries setmanals i no diàriament. En l'última actualització, el Ministeri ha informat de 746 defuncions en els últims 7 dies. Per la seua part, el balanç total és de 48.926 morts per coronavirus, 147 més que ahir.

Este divendres, Madrid s'ha convertit per tercer dia consecutiu en la comunitat autònoma amb més nous casos notificats en les últimes 24 hores, amb un total de 1.622 nous infectats. A demés, la regió amb més defuncions en els últims 7 dies ha sigut la Comunitat Valenciana amb 103 morts.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Jordi Sirera, un dels primers valencians vacunats contra el Covid-19" "Atenció Coronavirus: La nova xifra de nous contagis en el territori valencià"