Denuncien a un home per conduir fent derrapades en una rotonda en l'aeroport de Manises

El conductor que va gravar el camió també ha sigut denunciat
L'han pillat fent derrapades | Pixabay

Agents del Grup d'Investigació i Anàlisi -G.I.A.T.- del Sector de Trànsit de la Guàrdia Civil del territori valencià han esclarit la comissió d'una infracció greu produïda en una rotonda pròxima a l'aeroport de Manises, en la comarca de l'Horta (València).

Fa poc es va publicar en les xarxes socials un vídeo, en el que un camió va ser gravat fent derrapatges intencionats en una rotonda pròxima a l'aeroport de Manises. En el vídeo es veu com el vehicle infractor accedix a una rotonda en la que fa maniobres perilloses d'acceleració i frenat, provocant el derrapatge del camió en diferents ocasions, estant la calçada mullada per pluja, mentres altres cotxes circulaven pel mateix lloc. 

Davant de la comissió d'una infracció molt greu al Reglament General de Circulació, el Grup d'Investigació i Anàlisi -G.I.A.T.- del Sector de Trànsit de la Guàrdia Civil va identificar el camió i al conductor, denunciant-lo per «conducció temerària», cosa que comporta una sanció de 500 euros i la pèrdua de 6 punts del permís de conduir. 

A demés, també s'ha identificat i denunciat el conductor que va fer el vídeo per «usar el telèfon mòbil mentres conduïa», tractant-se d'una infracció greu, sancionada amb 200 euros i la pèrdua de 3 punts.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"El Consell està analitzant l'evolució del coronavius per a les reunions de Nadal" "Fotos: Organitzen una festa clandestina amb 135 persones en un local de València"