Un funcionari de la presó de Villena amb trombes després de vacunar-se amb AstraZeneca

El metge d'urgències que va atendre li va desaconsellar que es posés la segona dosi de la vacuna, després de detectar-li tres trombes a les cames


TAMPM ha informat que el treballador ha estat dos dies hospitalitzat amb trombes a les dos cames, després de rebre la primera dosi de la vacuna contra la COVID-19.

L'associació professional de treballadors de presons "Tu Abandono Me Puede Matar" creu que és el primer cas dins el col·lectiu. El funcionari afectat, de 53 anys, està destinat a la presó alacantina de Villena i després d'accedir als informes mèdics, Que per confidencialitat no publiquem, el metge d'urgències que el va atendre va confirmar la possible causa de desenvolupament de trombes l'administració de la primera dosi d'AstraZeneca l'1 de març.

És més, en urgències li van desaconsellar que es vacunés de la segona dosi per precaució. No obstant això, la doctora que li està fent el seguiment posterior li va indicar que podia vacunar sense cap risc. Unes recomanacions contràries que òbviament estan generant un alt grau de malestar i preocupació en el treballador.

Cal recordar que durant la setmana de l'1 al 5 de març, 400 treballadors de la presó de Villena van rebre la primera dosi d'AstraZeneca al poliesportiu de la presó. I de moment cap altre company ha tingut problemes de salut posteriors, excepte els habituals com vòmits, febre o malestar general.

D'altra banda, el mateix treballador fa tan sols 10 dies va patir un còlic renal, pel que va ser assistit a urgències en dos ocasions, i poc després va començar a sentir forts dolors a les cames que li impedien fins i tot caminar. Després fer-li un TAC, van descobrir que tenia dos trombes en una cama i un tercer en l'altra. Insistim que els metges d'urgències que el van atendre li van explicar que hi havia altes probabilitats que fossen una conseqüència dels efectes secundaris de la vacuna.

El funcionari va ser donat d'alta ahir amb pronòstic favorable a l'espera de la seua evolució amb el tractament prescrit per trombes. Des de TAMPM li desitgen una ràpida recuperació i esperen que no li quede cap seqüela.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Set símptomes per conèixer si has passat el coronavirus sense saber-ho" "Ho pot canviar tot: La decisió dels Estats Units sobre les mascaretes"