Pillen dins d'un local a 29 persones incomplint el toc de queda en Alacant

Dos conductors han donat positiu en el test d'alcoholèmia
Han denunciat a 31 persones per incomplir l'estat d'alarma | Ajuntament d'Alacant

La Policia Local d'Alacant ha posat 31 denúncies per diferents infraccions de l'estat d'alarma, en la seua major part, relatives al toc de queda i ús de mascaretes obligatòries.

A demés, els agents han sancionat a set establiments en el dispositiu de vigilància i control assegurant així el compliment de les normes decretades pel Govern per a frenar la pandèmia en la ciutat, i s'ha dissolt dos festes clandestines en cases i atès sis queixes de sorolls.

Les autoritats van organitzar esta nit de dissabte un control estàtic de trànsit, en l'avinguda de Dénia en tots dos sentits, a on la Policia va comprovar la documentació de conductors i vehicles, i es van denunciar a 9 per incomplir el toc de queda, i no poder justificar els seus desplaçaments, i 2 conductors han donat positiu en les proves d'alcoholèmia.

Desallotgen un local amb 29 persones dins

La Policia Local en els dispositius de vigilància dels compliments de tancaments, aforaments, distàncies de seguretat i excés d'ocupació de les terrasses en els locals d'oci, ha posat set denúncies, per diferents infraccions com excedir l'aforament, no complir la distància de seguretat.

Així mateix, es va organitzar un operatiu policial per a garantir el tancament de l'hostaleria en tota la ciutat. En este sentit, la Policia d'Alacant va haver d'intervindre en un local del carrer Castanys, que va ser desallotjat per tindre en el seu interior a 29 persones.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Puig no descarta el confinament domiciliari en el territori valencià" "Es multipliquen els casos de la variant britànica del Covid-19 en Espanya"