L'hostaleria reobri les terrasses en una setmana marcada per la pluja i les queixes pel límit d'aforament

Les terrasses tanquen a les 18.00 hores de la vesprada
L'hostaleria reobri les terrasses esta setmana | València Diari

A primera hora d'este matí de dilluns, 1 de març, s'ha viscut al llarg de les diferents localitats del territori valencià la reobertura de les terrasses dels locals del sector de l'hostaleria. Ara bé, no ha sigut com la gran majoria dels hostalers s'imaginaven, ja que el temps no els acompanya.

Esta primera setmana del mes de març ve marcada per la pluja, encara que l'hostaleria té l'esperança que no siga tant com el que s'ha marcat. A demés, la reobertura també ve acompanyada per les crítiques del sector per la limitació de l'aforament de les terrasses, que poden obrir fins al 70%, una mesura que qualifiquen de perjudicial per al funcionament dels seus locals.

Ara, al llarg de la setmana, els hostalers hauran de fer un primer balanç per a vore la resposta de la gent a la reobertura de les terrasses, les que poden estar obertes fins a les 18.00 hores de la vesprada i amb un màxim de 4 persones per taula.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Multen a Ikea Alfafar per incomplir l'horari de tancament" "Atenció: La nova xifra de contagis en el territori valencià"