Un passatger procedent de Londres vola sense la PCR i dona positiu en l'aeroport d'Alacant

El viatger serà multat per no tindre la PCR
L'home ha donat positiu per coronavirus en l'aeroport valencià | València Diari

Un passatger procedent del Regne Unit que va arribar a l'aeroport d'Alacant-Elx sense la PCR feta va donar positiu en el test que li van fer i va acabar anant-se'n en taxi en la matinada d'este dilluns, a la seua residència en Almeria

Segons ha avançat el diari 'Información', el trasllat en taxi fins a la seua casa va ser l'única solució que van donar els responsables de Salut Pública, ja que el passatger contagiat es va negar a anar a un centre hospitalari.

El passatger que va arribar contagiat des de Londres, va rebre presumptament instruccions per a confinar-se en la seua casa d'Almeria, serà sancionat per haver viatjat a Espanya sense tindre la prova PCR feta, a pesar de ser una prova mèdica que s'exigix per a poder volar.

Va donar positiu en l'aeroport valencià

Tal com pareix, el viatger, un ciutadà nigerià amb residència en la província d'Almeria, va embarcar en Londres assegurant que tenia la PCR. No obstant això, després d'aterrar l'avió dilluns passat a la nit en L'Altet, el viatger va passar el control policial de documentació i a continuació el de Sanitat Exterior, a on va dir que no portava damunt la PCR.

Per este motiu, en l'aeroport d'Alacant se li va fer un test d'antígens i va donar positiu per coronavirus. Després de confirmar-se el contagi del viatger del Regne Unit, a on la soca britànica està causant una elevada propagació del Covid-19, es va contactar amb Salut Pública per a vore quina solució s'adoptava.

Com el passatger no volia anar a un hospital d'Alacant i com té la seua residència en Almeria des de Salut Pública es va indicar que fora a sa casa i es va buscar un taxista que volguera portar-lo fins al seu domicili sabent que estava contagiat. Així es va fer i el viatger va ser traslladat en la matinada d'ahir. 

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Troben de vacances en Espanya un polític que demanava a la ciutadania no viatjar" "Aglomeracions en València per a vore arribar als Reis Mags"