Les persones vacunades contra el coronavirus comptaran amb un justificant

Les persones a les quals se'ls ha administrat la vacuna enfront de la COVID-19 a la Comunitat Valenciana podran comptar amb un justificant vacunal que inclou informació sobre la vacuna que han rebut.

La consellera de Sanitat, Ana Barceló, ha assenyalat que "la pàgina web de Sanitat permetrà, a partir d'ara, que els valencians i les valencianes puguen descarregar-se un justificant de la seua vacunació contra la COVID-19".


En este sentit, la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública ha habilitat a la lloc web un apartat sobre vacunació COVID-19, on es poden descarregar les dades referents a la vacuna que ha rebut.


A més, ha afegit que "mitjançant este senzill tràmit, la persona que ha estat vacunada davant el coronavirus a la Comunitat Valenciana podrà saber el tipo de vacuna que se li ha administrat, cada dosi i el lot a què pertany". "És un justificant de caràcter purament informatiu per a la ciutadania ", ha precisat.

Per a això, les persones que es vulguin descarregar el justificant vacunal han d'accedir a l'apartat de vacunació COVID-19 de la lloc web, I, un cop fet este pas, el sistema li demanarà que introdueixi el número de la targeta SIP, la data de naixement i la data d'emissió de la targeta SIP.

Posteriorment, la persona usuària rebrà al telèfon mòbil un codi de seguretat que haurà d'introduir al web per poder accedir a tota la informació sobre la vacuna contra la COVID-19.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"7 símptomes de la vacuna d'AstraZeneca pels quals hauries d'anar al metge" "La dramàtica experiència de Jordi Sánchez a l'UCI: «Creia que se m'havia mort un fill»"