Pillen a dos bars d'Alacant saltant-se l'horari de tancament amb gent dins sense mascareta i fumant

Els dos locals han sigut sancionats
Pillen a gent fumant i ballant en dos bars d'Alacant | Pixabay

La Policia Local d'Alacant ha denunciat esta nit de dimecres a dos locals que mantenien els seus establiments oberts passada l'hora del tancament, decretat per la Generalitat Valenciana a les 17.00 hores, servint begudes alcohòliques, amb música i clients sense mascaretes i fumant dins.

Els agents organitzen diàriament un ampli dispositiu d'inspeccions per a garantir el compliment de les mesures de seguretat en tota la ciutat, i ahir a la platja de Sant Joan, cap a les 18.15 hores, es va localitzar un restaurant en l'avinguda de Condomina, incomplint l'horari de tancament i amb clients consumint begudes alcohòliques i música alta en el seu interior.

La Policia des de l'exterior escoltava la música, i perquè obriren la porta van haver de localitzar el telèfon, ja que per l'elevat volum de la música no sentien els requeriments dels agents des de la porta. Una volta van entrar a l'interior van comprovar els incompliments i van ser sancionats.

A demés, amb posterioritat, cap a les 21.00 hores, la Policia va localitzar en el carrer d'Aureliano Ibarra, un bar que estava obert amb clients a l'interior fumant i sense mascaretes. Els agents els van informar de les infraccions, i es va denunciar al responsable del local i als clients estenent-los acta per fumar i no portar les obligades mascaretes.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Les vies d'accés per carretera a Xàtiva" "Brot en una residència de Cocentaina amb més de 50 contagis"