Desmantellen dos festes il·legals amb 55 participants en Elx

15 persones van conseguir fugir
En les dos festes han participat menors d'edat | EP

Este cap de setmana, la Policia Local d'Elx, en la comarca del Baix Vinalopó (Alacant), ha dissolt dos festes il·legals. Una d'elles es va produir el divendres amb 16 jóvens, alguns menors d'edat. 

Segons ha explicat el diari 'Información', els participants d'esta festa il·legal estaven consumint alcohol i drogues en un descampat en el camí del Cementeri Nou, al costat de l'abocador del Camí de la Rápita. Tots ells van ser identificats i sancionats.

El dissabte es va registrar una altra festa clandestina en la que van participar almenys 40 persones entre la guarderia Don Honorio i el polígon industrial de Carrús. Quinze persones van conseguir fugir del lloc dels fets, però la resta va ser identificada. Portaven música i consumien alcohol. Cal destacar que en esta festa participaven menors d'edat.

A demés, durant el cap de setmana es va detectar a 14 persones saltant-se el toc de queda i es van imposar més de trenta multes per portar mal posada la mascareta.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Celebren una festa d'aniversari amb 14 persones en Alaquàs" "Troben una casa de cites en la que treballaven dones amb Covid-19 en Alacant"