La Policia de la Generalitat sanciona a quatre locals per incomplir la normativa anticovid

La Policia de la Generalitat ha supervisat 299 locals del territori valencià des de dijous passat
4 locals han sigut sancionats | EP

La Policia de la Generalitat ha supervisat 24 àrees comercials i inspeccionat 299 establiments del territori valencià des de dijous passat per a comprovar el compliment de la normativa Covid-19 i la Llei d'Espectacles. Com a resultat, s'ha sancionat a quatre locals, ja que els agents han comprovat que el compliment dels aforaments i l'horari de tancament ha sigut «generalitzat».

A demés, els agents han identificat a 496 persones i 599 cotxes des del dijous, han fet 247 advertiments per l'ús inadequat de la mascareta o per no complir les distàncies de seguretat i alçat 24 actes per incompliment de l'ús de la mascareta o saltar-se el toc de queda, a demés de tres per tinença de drogues o armes.

Des de març de 2020, els grups d'Establiments i d'Espectacles de la Unitat Adscrita al territori valencià han fet 6.490 inspeccions en locals i comerços, amb un resultat de 669 sancionats. A demés, s'han elevat 1.317 actes per incompliment de les mesures higienicosanitàries i 430 per saltar-se el toc de queda.

En este període, la Policia de la Generalitat ha supervisat 16.370 establiments i ha identificat a 16.901 persones per a informar de la normativa sanitària i vigilar el seu compliment.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Una metgessa de l'Hospital d'Elx diu que la capella «s'usa com a dipòsit de cadàvers»" "Ana Barceló avisa que els morts, ingressats i positius superen la primera ona"