La proposta final de Sanitat per a Nadal contempla reunions de fins a 10 persones

El toc de queda serà fins a les 01.30 hores en les nits més destacades
Reunions de fins a 10 persones | Ajuntament de Reus

El Govern ja ha establit les seues mesures i restriccions per al Nadal 2020. L'Executiu i les comunitats autònomes acordaran este dimecres, en el si de Consell Interterritorial del Sistema Nacional de Salut (CISNS), limitar l'entrada i eixida en les comunitats i ciutats autònomes durant el Nadal 2020.

A demés, entre altres mesures pel coronavirus, el document amb el que treballa el Govern d'Espanya inclou la limitació de persones en les reunions nadalenques. El coronavirus obligarà a viure unes festes diferents. En el document amb el que treballen des del Ministeri de Sanitat, limita a 10 persones les reunions socials de la nit del 24 de desembre, Nadal, Nit de cap d'any i Any Nou.

D'esta forma s'establix en l''Acord pel que es preveuen mesures de salut pública enfront de Covid-19 per a la celebració de les festes nadalenques', al que ha tingut accés Europa Press i que serà aprovat esta vesprada.

Este document, a demés, estén l'horari habitual de l'actual toc de queda els dies 24 i 25 de desembre, Nit de cap d'any. Amb motiu de les ocasions especials per les festes nadalenques 2020, l'horari límit de Nadal quedaria estés fins a la 01.30 hores de la matinada.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Una empresa valenciana crea la primera mascareta biodegradable del mercat" "Agafa la iniciativa: Les mesures que Illa aprovarà i notarem per Nadal"