Els pubs de Cocentaina obriran baix la responsabilitat de l'alcaldessa

D'eixa manera ho ha anunciat l'alcaldessa del municipi este dijous
Els pubs de Cocentaina obriran prompte | Unsplash | Michael Discenza

L'alcaldessa de Cocentaina, en la comarca del Comtat (Alacant), Mireia Estepa, del PSPV-PSOE, ha anunciat este dijous que assumirà la responsabilitat perquè puguen obrir els tres pubs de la localitat, després de què no hagen pogut arribar a cap acord amb el Consell perquè permeteren canviar les seues llicències a les d'activitats de cafeteria.

«Després d'intentar-ho per moltes i diferents parts a escala autonòmica perquè entengueren que és una mesura excepcional, no ha pogut ser cap d'elles, i per tant he hagut d'assumir la responsabilitat com a alcaldessa per a permetre que els pubs de Cocentaina òbriguen», ha explicat l'alcaldessa.

Estepa ha remarcat que esta decisió és un vot de confiança i els pubs hauran de signar una declaració de responsabilitat perquè les seues llicències s'interpreten temporalment com les de les cafeteries, «a fi d'evitar que els pubs estiguen tancats i continuen perdent més diners». Estepa ha advertit que si la policia Local veu un incompliment, es procedirà al tancament del pub, pel que ha demanat respecte «als propietaris i, sobretot, als clients».

Esta mesura temporal farà que els pubs actuen amb les mateixes mesures de seguretat enfront del Covid-19 que la resta d'establiments d'hostaleria, tant en distàncies, horaris o aforaments permesos.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Un expert en vacunació veu impossible que hi haja vacuna en desembre" "Atenció: Detectat un brot amb 22 casos en l'ambulatori de Requena"