Puig avisa sobre el Cap d'Any: «Ens estem jugant molt, un dia no és un dia: pot ser l'últim»

El territori valencià és l'única comunitat que en estes dates que manté el tancament perimetral
Puig avisa: «Ens estem jugant molt, un dia no és un dia: pot ser l'últim» | Europa Press

El president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, ha fet altra volta este dijous un avís sobre les possibles celebracions de la Nit de cap d'any, alertant que «ens estem jugant molt, un dia no és un dia sinó que pot ser l'últim» i ha avisat que els primers dies de gener, després de les festes, seran d'«intens estrés sanitari i hem d'estar preparats».

«Ací estem treballant» ha dit Puig en una entrevista en la cadena SER recollida per Europa Press, en la que no ha concretat si hi haurà restriccions més dures per al territori valencià, l'única en estes dates que manté el tancament perimetral, com un possible confinament. Sobre este tema, el president ha advocat per «vore la millor resposta i no es pot descartar res». 

En esta línia, considera que «anunciar permanentment de manera compulsiva» mesures sense que s'estiguen complint les prèvies adoptades «no té sentit» i ha posat l'accent que el fonamental és totes les restriccions en hostaleria, circulació de persones, sanitàries i de mobilitat es complisquen.

El president ha valorat que hi ha un compliment «molt important» per part de la població però també ha avisat que si un 15 o un 20% de ciutadans no les complixen, «és definitori d'una caiguda enorme en una situació extrema».

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Puig veu les crítiques d'Ayuso «insultants» per als valencians" "Dissolen 4 festes en cases la nit prèvia a la de Cap d'Any en Alacant"