El Regne Unit permet els viatges a l'estranger

A més també autoritza la reobertura de l'hostaleria en interiors, després de quasi cinc mesos de restriccions per a contindre el COVID-19

El Regne Unit autoritza des de hui una altra vegada les abraçades entre familiars, els viatges a l'estranger i la reobertura de l'hostaleria en interiors, després de quasi cinc mesos de restriccions per a contindre el COVID-19.

El país ha iniciat este dilluns un tercer nou pas en la desescalada, malgrat la inquietud de les autoritats per l'expansió de la variant índia del coronavirus SARS-CoV-2, sobretot en el nord d'Anglaterra.

El primer ministre britànic, Boris Johnson, va demanar anit una "dosi de precaució" de cara al retorn dels contactes socials i va dir que "cadascun ha de contribuir" a evitar la propagació i recordar el missatge de "mans, cara, espai i aire fresc".


A Anglaterra, els "pubs", bars i restaurants podran servir als seus clients en interiors, mentre que la gent de dos llars diferents, podran reunir-se en interiors, fins a un màxim de sis persones, en tant que reobriran museus, cinemes, teatres, estadis esportius, àrees de jocs per a xiquets i hotels.


A Escòcia, la gent podrà reunir-se en interiors, fins a un màxim de sis persones, mentre que "pubs" i restaurants estan autoritzats a servir alcohol en interiors fins a les 21.30 GMT.


Igual que a Anglaterra, els cinemes, teatres, centres de jocs podran reobrir des d'este dilluns a Escòcia, però només podran tindre en el seu interior fins a un màxim de cent persones.


A Gal·les també reobriran en interiors els "pubs" i restaurants i tornaran a tindre activitat els hotels, cinemes, museus i galeries, en tant que Irlanda del Nord revisarà les seues regles de confinament el pròxim 20 de maig.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Quina segona dosi reemplaçarà a AstraZeneca?" "Comença la vacunació de persones de 59 a 51 anys"