Sanitat 'alerta' que estem a l'inici d'una nova onada a la Comunitat

Salut Pública adverteix que l'epidèmia no està controlada i que estem a l'inici d'una nova onada a la Comunitat Valenciana
Salut Pública adverteix que la pandèmia de Covid-19 “no està controlada” a la regió i que tots els indicadors estan empitjorant i apunten que “amb tota probabilitat, ens trobem a l'inici d'una nova onda epidèmica”.

D'esta manera s'ha publicat a l'últim informe de la Subdirecció General d'Epidemiologia, Vigilància de la Salut i Sanitat Ambiental, de la Direcció General de Salut Pública i Addiccions, de data 22 de novembre de 2021.

A l'estudi s'ha justificat la implantació del certificat covid a la Comunitat Valenciana des d'esta mitjanit, ja que l'evolució actual de la pandèmia mostra “un increment del risc de transmissió” i que la corba epidèmica assenyala “una tendència ascendent amb un creixement sostingut i generalitzat que indica que estem davant d'una nova onada”.

De fet, l'evolució del nombre reproductiu bàsic instantani es troba per sobre d'1, cosa que significa que “no està controlada”.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"On em puc vacunar aquest cap de setmana?" "Vacuna d'AstraZeneca: científics descobreixen el possible desencadenant dels trombes"