Sergio Ramos preocupa a les xarxes: Publica una preocupant foto rebent oxigen

Imatge d'arxiu del futbolista del Real Madrid, Sergio Ramos

 

El món del futbol i els fans del famós futbolista del Reial Madrid i de la Selecció EspanyolaSergio Ramos, ha preocupat a tot el món amb una imatge acompanyada d’oxigen en la qual recalca: «Recuperant-me». La veritat és que, en els últims dies, la parella formada pel futbolista i Pilar Rubio estan prou desapareguts de xarxes socials, cosa que ha cridat molt l’atenció de tots, ja que ells, en general, sempre s’han mostrat molt actius en els seus perfils. En qualsevol cas, és una situació comprensible, ja que el tràngol pel qual estan passant no està sent del tot fàcil per a ells.

Dotze dies en total són els que han passat ja des que el mateix Ramos va donar a conéixer la notícia que havia donat positiu en Covid-19. No ha donat molts detalls sobre això, tan sols que en els primers dies era asimptomàtic a este virus, però que el seu estat ha anat empitjorant. Ja ho déiem, el futbolista donava positiu en Covid-19 el passat 13 d’abril. Des d’un primer moment, la seua dona, Pilar Rubio, donava a conéixer la notícia explicant que la seua parella era asimptomàtica i estava seguint la quarantena allunyat de la resta de la família. La realitat és que, amb el pas dels dies, la situació ha donat un gir de 360 graus.

La col·laboradora del conegut format ‘El Hormiguero‘, confirmava el contagi via online. Junts començaven el procés de recuperació. A jutjar per les paraules dels protagonistes, tot semblava marxar perfectament, encara que un petit detall com és una instantània que va publicar el futbolista al seu perfil d’Instagram, va fer saltar totes les alarmes i ha mantingut molt preocupats els seus fans i aficionats d’este esport fins al dia d’avui. Una fotografia en què Sergio Ramos sorprenia a tothom en la qual apareixia amb oxigen, un signe clar que el seu estat de salut ha empitjorat amb el pas dels dies. «Recuperació», això precisament era el que plasmava al costat de la fotografia que ha preocupat a tots els seus seguidors en veure’l estirat al llit amb xandall i amb l’oxigen a lloc.

Sergio Ramos amb una màscara d'oxigen

 

tot i això, un dels seus motors principals que l’estan ajudant a suportar este mal moment tan complicat és l’afecte de la seua família, un dels seus divertiments principals com és la música, i justament amb amb una cançó d’aires flamencs acompanyava la fotografia que ha pujat a xarxes socials. Dies després que saltaren totes les alarmes davant la publicació del futbolista sobre el seu estat de salut, la seua cunyada, Lorena Gómez, ha estat qui s’ha ocupat d’informar sobre la salut de Sergio Ramos, explicant que tant ell com Pilar Rubio, es troben bé a pesar de tot.

Un futur incert

Una situació complicada per al mateix futbolista i que també s’afegiria a la seua situació professional amb el Reial Madrid. Queden tot just tres mesos perquè done per finalitzat el seu contracte amb el club merengue i ja són molts els que temen per una nova renovació. Molts dels seus fans creuen que el famós defensa a hores d’ara està més fora que dins del Reial Madrid i sembla que no hi hauria marxa enrere. De moment el més important és la recuperació del futbolista i per conéixer més detalls sobre el seu contracte amb el club en el qual el sevillà ha passat tota la seua vida professional, caldrà esperar uns dies més.