El territori valencià reprendrà este dimarts el procés de vacunació contra el coronavirus

La farmacèutica Pfizer ha patit un problema logístic que li ha impedit la distribució de les vacunes en diferents països d'Europa
Este dimarts es reprendrà la vacuna contra el Covid-19 | Europa Press

La Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública reprendrà este dimarts el programa de vacunació contra el coronavirus en residències del territori valencià després del problema logístic que ha patit la farmacèutica Pfizer, que li ha impedit la distribució de les vacunes a uns quants països d'Europa, entre ells Espanya, i que ha impedit continuar el procés este dilluns.

Segons ha informat la Conselleria en un comunicat, la represa de la vacunació es dura a terme este dimarts en algunes residències, en funció de l'hora d'arribada de les dosis als tres centres de distribució i el seu posterior repartiment.

La Comunitat Valenciana va començar este diumenge, 27 de desembre, la vacunació del coronavirus amb 775 dosi de la vacuna de Pfizer en set residències de majors. A partir d'ara, cada setmana, Pfizer té el compromís d'entregar al voltant de 30.000 dosis. Així, esta setmana Alacant rebrà 10.000 dosis, Castelló, 5.000, i 16.000 la província de València.

El personal sanitari, el següent grup de vacunació

D'altra banda, la Conselleria ha dissenyat un pla de treball perquè les persones que residixen o treballen en residències de majors i en residències amb persones amb diversitat funcional hagen rebut la primera dosi a mitjan gener.

El següent grup de vacunació és el del personal sanitari. D'esta forma, s'anirà vacunant d'acord amb la disponibilitat de les dosis i s'avançarà en cadascun dels grups en funció d'esta disponibilitat.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"ATENCIÓ: La nova xifra d'infectats per Covid-19 en Espanya" "Descobrixen tres festes clandestines de Nadal en València"