El campus Vera de la UPV torna el dilluns a les classes presencials

Han estat dos setmanes fent classes des de casa
El dilluns tornen les classes | Facebook

El campus de Vera de la Universitat Politècnica de València (UPV) reprendrà el dilluns que ve, 19 d'octubre, la formació presencial, després d'estar dos setmanes oferint les classes per internet després de detectar-se un brot de Covid-19 després d'una festa no autoritzada en el terrat del Col·legi Major Galileu Galilei.

Des de què diumenge passat 4 d'octubre, i d'acord amb les autoritats sanitàries, es decidira que la docència en este campus passara a la modalitat en línia i es restringiren totes les activitats presencials dels estudiants, les classes fetes de manera telemàtica s'han fet «amb normalitat», segons han assenyalat a EFE fonts de la institució acadèmica.

Després de la festa en el Col·legi Major privat Galileu Galilei, van donar positiu en un total de 131 estudiants allí allotjats, alumnes de diferents universitats públiques i privades de la província de València, el que va portar a Sanitat a ordenar el seu confinament en eixes instal·lacions i a suspendre les pràctiques dels estudiants de Ciències de la Salut.

La presencialitat, valor clau de la UPV

La Universitat Politècnica de València, en el campus de Vera de la que es troba el Col·legi Major Galileu Galilei, encara que en una parcel·la privada, va decidir suspendre les classes després de donar positiu alguns alumnes amb l'objectiu de contindre el possible contagi a l'entorn del campus.

Des de la UPV sempre han destacat que la presencialitat és un dels valors d'esta universitat com a institució i és clau per a seguir amb la formació, i indiquen que des de l'inici de curs, la comunitat universitària «ha mantingut un comportament exemplar als campus».

No obstant això, recorden la importància de la responsabilitat personal i la necessitat de mantindre i complir les mesures preventives establides en el Protocol Intern d'Actuació davant l'Activació de l'Alerta Sanitària per Coronavirus SARS-CoV-2 aprovat per la UPV i les directrius de les entitats docents.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Els 3 barris de València amb major incidència de coronavirus" "Barceló assegura que el territori valencià està preparat per a una segona onada"