La UPV passa a fer classes en línia a causa de l'augment de casos de coronavirus en el Galileu Galilei

L'origen del brot és la celebració d'una festa il·legal, encara que podria haver-ne més
Els casos de Covid-19 no deixen de créixer | Facebook

La Universitat Politècnica de València (UPV) passa este dilluns a manera en línia la docència de totes les titulacions de grau, màster universitari i doctorat del campus de Vera a causa de què els resultats de les proves PCR fetes després de detectar-se una sèrie de contagis en estudiants relacionats amb el col·legi major Galileu Galilei, «mostren un alt nivell de positius».

La UPV ha habilitat a primera hora d'este divendres les instal·lacions del pavelló de bàsquet a on es van fer proves PCR a uns 700 estudiants, després de confirmar-se més d'una vintena de casos positius de Covid-19 entre universitaris relacionats amb el Galileu Galilei, el col·legi major de gestió privada que està situat al campus de Vera i a on es va celebrar una festa no autoritzada.

A demés, les autoritats sanitàries han informat que també s'està investigant la possibilitat de què se celebraren altres tres festes il·legals a les que anaren alumnes d'este col·legi, que ara està aïllat pels casos de coronavirus.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"La Policia obri un expedient sobre la col·locació de banderes en la Patacona" "Vídeo: 53.000 banderes d'Espanya en la platja de la Patacona"