València elabora una guia per a resoldre els dubtes del tancament perimetral

Aaron ha insistit que amb esta guia es «pretén ajudar i protegir a la ciutadania en un moment tan crític com l'actual»
Han fet una guia per a resoldre dubtes | Cedida

La Policia Local de València ha editat una guia per a resoldre els dubtes ciutadans sobre el tancament perimetral de la ciutat, que entrarà en vigor a les 15.00 hores d'este divendres i que s'anirà ampliant amb les preguntes recurrents que puguen formular-se en els pròxims dies, segons han informat fonts municipals.

Sobre este tema, el regidor de Protecció Ciutadana de l'Ajuntament de València, Aarón Cano, ha explicat que l'objectiu d'este document  Ã©s «ajudar a la ciutadania que vol complir amb les normes i per a això cal donar-li tota la informació possible, i ajudar-los perquè puguen fer qualsevol consulta de manera ràpida i eficaç».

El confinament de València els caps de setmana i festius afecta al desplaçament a les pedanies del Perellonet i El Saler' o 'Per a anar al treball em desplace a un polígon fora de València amb altres tres companys. Cada setmana usem el cotxe d'un de nosaltres Podemos fer-ho atés que les reunions estan limitades a dos persones no convivents?' són només algunes de les situacions i preguntes que es plantegen en este document.

Aaron ha insistit que amb esta guia es «pretén ajudar i protegir a la ciutadania en un moment tan crític com l'actual» i ha recalcat que cal «quedar-se en casa i limitar qualsevol desplaçament al màxim». 

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Tanca la presó de Picassent en confirmar-se més de 130 casos positius de Covid-19" "15 jóvens queden en la Malva-rosa per a beure alcohol i jugar a vòlei"