Rubén Nova denuncia que Ryanair li ha destrossat la seua cadira de competició

El jugador denuncia que "A part de quedar-me sense competir este cap de setmana, estaré 4/5 mesos sense poder entrenar"
Rubén Nova denuncia que Ryanair li ha destrossat la seua cadira de competició | Twitter

El jugador de parabàdminton Rubén Nova ha denunciat en el seu perfil de Twitter que en un viatge amb la companyia Ryanair la seua cadira de competició ha acabat "feta farinetes" i inservible per a competir en les pròximes setmanes.

"El jugador mallorquí de parabàdminton denuncia que la seua cadira de competició va quedar destrossada durant el viatge cap a la 4a prova del Circuit Nacional Tot el nostre suport, Rubén!", ha dit la Federació de bàdminton.


El mallorquí anava a competir este cap de setmana a Jaén en el Circuit Nacional i desgraciadament no podrà fer-lo: "En recollir la cadira de seguida vaig veure que li faltava una roda i després de fixar-me bé em vaig adonar que hi havia parts doblegades i fins i tot retorçades. No sé el que va passar, perquè està feta d'un material resistent i a més la vaig facturar com a equipatge especial".


"La meua frustració és que he estat entrenant mesos per a la competició, i ara no podré continuar entrenant durant mesos", assenyala l'esportista mallorquí.

"El bàdminton és el que m'evadeix dels meus problemes físics. A veure com ixen les coses ara. Només la cadira són 7.400 euros, després entrene, hotel, viatges...", explica Nova.


"Tampoc podré entrenar durant quatre o cinc mesos perquè les cadires estan fetes a mida i fer-les porta molta faena i molt temps. I els danys van més enllà d'esta competició, perquè jo m'entrene tots els dies, és la meua manera de vida, però a més ara no tinc manera de continuar progressant i no sé quan podré tornar a les pistes. Este incident m'ha deixat sense cadira i també sense il·lusió, és un moment molt dur", va dir l'esportista.


Rubén Nova té previst denunciar a Ryanair, els quals no s'han posat en contacte amb ell en cap moment: "Per l'hotel, pel cotxe de lloguer, per les despeses del viatge i per descomptat per la cadira, que vaig aconseguir gràcies al suport i la solidaritat de tota la gent".


Relata, així mateix, que en veure la cadira destrossada els empleats de Ryanair li van demanar que posara una reclamació en l'aeroport, però no li van dir res més.

"Encara que sé que des de la companyia han vist les meues publicacions en les xarxes socials ningú s'ha posat en contacte amb mi, ni s'han interessat pel succeït i em sent molt decebut", va concloure Rubén Nova.

Nova ha rebut el suport del president de la Federació Espanyola de Bàdminton Andoni Azurmendi, del coordinador nacional de parabàdminton, Miguel Ángel Polo, i de nombroses persones i entitats a través de les xarxes socials.


 

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"València construirà un camp de futbol en honor al valencià Carlos Soler" "Pau Gasol anuncia la seua retirada"