Vídeo: El xicotet valencianista Carlos Martí seguix lluitant contra la seua malaltia des de casa

El xiquet té una paràlisi cerebral que afecta a la seua mobilitat
El xiquet té una paràlisi cerebral que afecta a la seua mobilitat | València CF

Carlos Martí és un xiquet prematur amb una paràlisi cerebral infantil que afecta a la seua mobilitat. Fa uns mesos, el xicotet valencianista va poder conéixer a Kevin Gameiro, el seu ídol, ja que la seua història va commoure al jugador, i este li va voler donar una sorpresa.

Segons afirma el València CF, amb només sis anys, l'esperit de lluita de Carlos ja és conegut en tot el món, ja que l'actor Will Smith va compartir un vídeo seu en les seues xarxes socials per iniciativa pròpia.

Carlos ha continuat superant-se

Carlos és un xiquet que fa moltes activitats durant el seu dia a dia, ja que normalment acudix a l'escola, a natació i a les seues teràpies. I en esta situació de confinament, el xicotet valencianista, en lloc de parar-se, ha continuat superant-se. «Des de casa intentem portar una rutina diària amb deures, amb horaris escolars, exercicis, teràpies i per a acabar el dia intentem fer jocs en família», explica José Luis Martí, pare de Carlos i delegat del Cadet Fundació VCF.

Martí ensenya com és el seu dia a dia en un vídeo que mostra com desenvolupa tota la seua activitat des de casa i afirma que li encanta jugar a jocs de taula i fer videoconferències amb els seus amics. Fuensanta Santiago, sa mare, comenta que Carlos ho porta bé «perquè és un xiquet bo, obedient, i li agrada estar en casa».

Fuensanta és sanitària en un hospital de València. Per això, com té l'exemple en casa, Carlos Martí ha volgut enviar un missatge a tots els seguidors del club blanquinegre: «Vos anime a que vos quedeu tots en casa per a que guanyem este partit contra el coronavirus. Amunt València!».

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

"La bonica iniciativa del València CF per a animar als seus socis més majors" "El gest solidari de les penyes valencianistes contra el coronavirus"