El pas de vianants del túnel de la Gran Via es tancarà durant les enceses de llums de Russafa

Entrarà en vigor ja este divendres
Una vista de la il·luminació fallera | Cedida

 

El pas de vianants del túnel de la Gran Via Marqués del Túria es tancarà durant els espectacles d'il·luminació del barri de Russafa en prevenció i per a evitar les aglomeracions que pogueren produir-se. El tancament serà efectiu de 19:00 a 02:00 hores, amb la finalitat de millorar la seguretat de les persones.

 

 

La regidora de Protecció Ciutadana, Anaïs Menguzzato, ha explicat que la mesura “té un caràcter fonamentalment preventiu, dirigit a millorar la seguretat de les persones en uns dies en què des de fa anys s'observen grans concentracions en este emplaçament amb motiu dels espectacles d'il·luminació del barri de Russafa”.

 

 

Segons els informes de l'àrea de Protecció Ciutadana, s'ha arribat a comptabilitzar fins a 3.000 persones al mateix temps, amb una concentració de huit persones per metre quadrat. “Es tracta d'un pas de vianants que no està concebut per a suportar una afluència de públic tan multitudinària i que, a més, s'ha estretit després de la recent reforma que s'ha escomés”.

Per això, ha indicat la delegada, “el més aconsellable és tancar el túnel durant els espectacles d'il·luminació”. Menguzzato ha afegit que, de manera paral·lela, s'instal·laran cartells informatius per a informar els usuaris sobre els horaris de tancament d'este túnel de pas.

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!