Tornen els festejos taurins a Orpesa de Mar per 10 euros

Els dies 6, 7 i 9 d'octubre es desencaixonaran tres bous cerrils, dos d'ells patrocinats per l'Ajuntament i l'altre per la penya local Sense DNI

El municipi d'Orpesa de Mar recupera el pròxim mes d'octubre els esperats actes taurins amb motiu de la celebració de les festes patronals en honor a la Mare de Déu de la Paciència. La plaça de toros acollirà, després de l'exhibició del ferro local d'Alberto Garrido, el tradicional concurs de ramaderies del 5 al 10 d'octubre que comptarà amb caps de bestiar de Fernando Mansilla, Iván Miró, Hilario Príncep, H. Cali, Germán Vidal, J. Tàrrega 'El Gallo', Miguel Parejo, F. Machancoses, V. Benavent i La Paloma.

Els plats forts arribaran els dies 6, 7 i 9 d'octubre amb la desencaixonada de tres bous cerrils dels prestigiosos ferros Victoriano delRío i Montealto; dos d'ells seran patrocinats per l'Ajuntament i l'altre, per la penya local Sense DNI I estos mateixos dies a la nit, a partir de les 23.00 hores, es realitzarà l'embolada.

Els interessats a assistir a totes les jornades taurines podran adquirir un bo per un cost de 10 euros i gratuït per a xiquets i xiquetes menors de 9 anys. La ubicació serà per al mateix estes o zona arena tots els dies, de manera que no es permet el canvi d'ubicació, i es podran adquirir bons per a altres persones, sempre que s'hagen pres totes les seues dades (nom complet, DNI i número de telèfon ).

L'Ajuntament destinarà els diners recaptats a Càritas, Creu Roja, Centre Cristià, Aficrom, l'Associació Espanyola Contra el Càncer i l'Associació de Persones i Familiars de Malalts d'Alzheimer.

Els bons es podran adquirir al consistori, en horari de matí del 28 de setembre a l'1 d'octubre (de 10.00 a 13.00 hores) i en horari de tarda del 28 al 30 de setembre (de 18.00 a 20.00 hores).

Així mateix, els aficionats taurins podran assistir a una xerrada taurina que se celebrarà el dia 5 d'octubre, a les 20.30 hores a la sala de plens de l'Ajuntament. L'acte, organitzat per la penya local Sense DNI, comptarà amb la presència del ramader Victoriano del Río.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

📸 L'actualitat valenciana en imàtgens! Seguix-nos en Instagram

"Condemnen els missatges xenòfobs contra una aspirant a fallera major de València" "El món faller reconeix la tasca 'incondicional' dels artistes fallers"