Cels nuvolats i alguna pluja dispersa per al principi de setmana a la Comunitat

Mapa de símbols per a hui dilluns, 18 de febrer | Aemet

 

La setmana comença amb poques variacions en l'oratge de la Comunitat Valenciana, més enllà d'alguna pluja dèbil puntual.

 

Segons les previsions de l'Agència Estatal de Meteorologia (Aemet) per a hui dilluns s'espera un dia amb cels tapats, amb intervals de núvols baixos de matí i núvols alts de vesprada. En la zona sud de València no es descarta la presència d'alguna precipitació de caràcter dèbil, a primeres hores del dia.

 

Pel que fa a les temperatures, no patiran canvis destacables, excepte les mínimes de la província de València, que pujaran. Les zones d'interior podran registrar gelades dèbils.

 

Les màximes més elevades es mouran entre els 16 i 17 graus, de localitats com Ontinyent, València, Elx, Alcoi o Dénia, mentre que s'esperen fins a 18 ºC a Alacant. Morella i Requena comptaran amb valors màxims més baixos, de 13 ºC i 14 ºC respectivament. Respecte a les mínimes, es mouran entre els 3 i 6 graus centígrads, i Requena podria arribar a registrar 2 ºC.

 

El vent bufarà fluix, de l'est (llevant), amb intervals de vent més moderat del nord-est (gregal) a la zona litoral de la província d'Alacant.

 

Per a demà dimarts continuaran els cels amb intervals de núvols. Les temperatures no patiran canvis significatius i podran continuar les gelades dèbils a les zones interiors. El vent es mantindrà fluix de llevant, amb intervals de gregal moderat al litoral d'Alacant.

 

Per a dimecres s'esperen intervals de núvols baixos que evolucionaran cap a cels clars o poc nuvolats. De matí poden registrar-se boires costaneres, així com bancs de boira en les zones d'interior de la Comunitat.

 

Les temperatures es mantindran en els valors dels dies anteriors, amb gelades dèbils a l'interior. El vent seguirà fluix de l'est a tot el territori, amb intervals de vent del nord-est moderat al litoral alacantí.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!