Desallotgen un càmping per risc d'inundació a Torrevieja

L'alcalde de Torrevieja ha recomanat a la població que romanga a les seues cases
Imatge de les inundacions que ha patit Torrevieja | EFE

 

Les fortes pluges registrades en les últimes hores a Torrevieja han obligat l'Ajuntament del municipi alacantí a desallotjar un zona d'acampada, suspendre el transport urbà i recomanar a la població que no isca de les seues cases.

Així ho ha assegurat a EFE José Manuel Dolón, alcalde de Torrevieja, l'ajuntament del qual ha constituït el Centre de Coordinació Municipal per a coordinar el dispositiu de seguretat després que Emergències de la Generalitat haja establit la preemergència Situació 1 per risc d'inundacions.

Dolón ha explicat que ha sigut desallotjada una zona d'acampada del municipi en el qual hi havia una trentena de tendes muntades ja que es troba en una zona baixa i podia haver-hi risc d'inundació amb les fortes pluges.

"Hem tallat i prohibit l'accés de la gent i el que estaven allí han sigut desallotjats", ha indicat l'alcalde de Torrevieja, qui ha explicat que es tracta d'una zona d'acampada a la qual solen anar moltes famílies durant els dies de Setmana Santa.

A més, en haver-se inundat nombrosos carrers del municipi s'ha decidit suspendre el transport públic i només funcionen aquells que traslladen viatgers a l'estació de Renfe o a l'Aeroport.

També han recomanat a la població que davant aquesta "circumstància excepcional" no isca de les seues cases "si no cal" ja que hi ha "molts carrers tallats i molts accessos a Torrevella són impracticables".

L'alcalde de Torrevieja ha explicat que alguns cotxes i habitatges han resultat afectades per les inundacions, i també s'ha registrat la caiguda d'algun arbre i tendals, però no s'han produït danys personals.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"ULTIMA HORA: El temporal deixa quasi 140 litres i obliga a suspendre actes polítics" "URGENT: Tanquen els ports de València, Gandia i Sagunt pel temporal"