Entrem en bucle

A partir del dimarts només cal estar atents al vent de llebeig que pot moure a la mitat sud del territori i que pot arribar fins a la costa de La Safor o La Marina fent pujar les temperatures fins als 34-35 graus

Sempre hi ha un moment al llarg de l'estiu que l'oratge 'entra en bucle'. No va avant ni enrere, i es repeteixen els dies de sol i de calor sense massa novetats. És l'oratge que volen tots aquells que estan de vacances i el que han de suportar aquells que encara estan contant els dies perquè arriben.

Comencem la setmana amb l'oratge que van deixar divendres: sol, estabilitat i temperatures altes. Les zones on més pujaran les temperatures seran les mateixes del cap de setmana. Punts del centre i de l'interior on no arriba el vent d'origen marítim que deixa l'ambient molt bascós al costat de la costa, però que impedeix que pugen més les temperatures.

Més del mateix per a demà dimarts. Només cal estar atents al vent de llebeig que pot moure a la mitat sud del territori i que pot arribar fins a la costa de La Safor o La Marina fent pujar les temperatures fins als 34-35 graus.

De l'oratge de la segona part de la setmana tampoc hi ha molt a destacar. Continuarem parlant de condicions de calma i d'estabilitat i pot ser la calor torne a apretar a partir de dijous.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Una canícula mesurada" "Cal aprofitar l'oratge poc calorós"