Frank Cuesta carrega contra el «populisme mediambiental»

El conegut presentador de televisió de ‘Frank de la Jungla’ ha criticat els missatges dels usuaris en les xarxes socials que denuncien la situació de l’Amazones: «Em fa vergonya que hi haja tanta gentussa»
Frank Cuesta arremet contra el «populisme de l'Amazones» | FACEBOOK

 

Frank Cuesta, qui va guanyar fama sent presentador al canal de televisió Cuatro, ha manifestat el seu desacord amb la manera com s’està criticant la situació de l’incendi de l’Amazones. A través del seu perfil de les xarxes socials, Cuesta va transmetre el següent missatge: «M’han arribat peticions de fundacions espanyoles per a ajudar l’Amazones... i cap per a les Canàries», explicava el lleonés.

 

«A la gent li importa una merda que el veí no tinga res de menjar per als seus fills, però es preocupen per una tribu a 12.000 km de distància per quedar d’activista... Quina puta societat de merda!», exclamava el veterinari, visiblement indignat.

 

Frank Cuesta ha parlat de la importància que donen des de les xarxes socials a l'incendi de l'Amazones | Cedida

 

Frank Cuesta arremet contra el «populisme de l’Amazones»

Estes declaracions de Frank Cuesta van generar moltes crítiques, algunes d’elles, atacs personals. El presentador, lluny de quedar-se en silenci, va respondre amb un vídeo penjat en el seu perfil de Facebook, que ha acabat esborrant, a on es queixava del que ell denomina «populisme mediambiental, el populisme imbècil». En concret, va referir-se als incendis de l’Amazones com el «populisme de l’Amazones».

 

A més a més, va pronunciar les següents paraules: «Lluitar per un millor medi ambient no és posar un post a internet. És començar per la muntanya o el riu que tens al costat de casa. A on he dit jo que no cal ajudar l’Amazones? Esteu burros?».

 

Durant la seua declaració, ha afegit que «cal salvar el món, sí, però no em vinguau amb el maleït populisme que l’Amazones salva la nostra vida i les Canàries no perquè és una part xicoteta». «Estic de la hipocresia de les xarxes socials fins als collons. Gent que dona lliçons des de l’ordinador de sa casa, a les 3 de la matinada», ha lamentat Frank Cuesta.

 

D’altra banda, l’aventurer ha deixat ben clar que cal extingir l’incendi de l’Amazones com més prompte millor, però que la gravetat de la situació no pot solucionar-se en les xarxes socials: «El que vullc és educar a la gent i que vegen que si fem xicotetes coses en el nostre entorn, ja estem ajudant al món».

 

 

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!