Més calors i alguns trons

Hui farà més calor des de primera hora i de nou a partir de migdia caldrà estar atents a les tronades que es puguen formar a les muntanyes

La setmana ha començat més calorosa. Després d'un cap de setmana fresquet ahir dilluns ja començà a apretar la calor i a formar-se algunes tempestes preestivals. Una xicoteta barreja de calor i d'inestabilitat a les capes altes de l'atmosfera dona lloc a la formació i creixement de núvols de tempesta en punts d'Aragó que després avancen cap a la Comunitat Valenciana.

Així queda el balanç de les tempestes d'ahir


Hui farà més calor des de primera hora i de nou a partir de migdia caldrà estar atents a les tronades que es puguen formar a les muntanyes i a la seua evolució perquè algun model diu que poden acabar tocant punts de la costa.

Demà dimecres es repetirà la mateixa història. A un matí assolellat i calorós li seguirà una vesprada d'incertesa i probabilitat alta de tempestes que es formaran per l'interior i eixiran per la costa del sud de Castelló i del nord de València.


Els mapes continuen donen tempestes vespertines tant dijous com divendres i les temperatures es mantindrien altes. De cara al cap de setmana, almenys dissabte, tot indica que l'oratge serà més estable i les temperatures un poc menys caloroses.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Una tempesta cada dia" "Un anticicló que portarà pluja el cap de setmana"