Oratge menys inestable

El cap de setmana de Falles es presenta estable i assolellat perquè tret de les nuvolades

L'oratge dels últims dies ens ha deixat ben servits de pluja. Només lamentar que hi ha deslluït l'inici de les Falles i les tronades han provocat més d'un esglai i fins i tot desperfectes en infraestructures, però quan encara no ha començat oficialment la tardor és tot un luxe els registres de precipitació que hem tingut l'última setmana.

Ho agrairan els nostres boscos i les reserves hídriques que començaven a estar necessitades.

Ahir encara tindrem tronades que descarregaran puntualment amb intensitat, i hui tot i que el dia comença amb sol pràcticament per tot arreu. Les temperatures tot i haver pujat lleugerament, respecte a les d'anit encara s'han mantingut fresques i les màximes pujaran un parell de graus.

La inestabilitat va a menys però no descarte que esta vesprada encara puguen formar-se núvols de tempesta a les muntanyes del nord. M'atreviria a descartar quasi al cent per cent que estes nuvolades puguen arribar a la costa (almenys que arriben amb activitat).


El cap de setmana de Falles es presenta estable i assolellat perquè tret de les nuvolades que puguen créixer de vesprada al nord el sol lluirà a la major part de la Comunitat i les temperatures continuaran pujant.

Diumenge tancarem la setmana i les Falles de 2021 amb oratge estable i temperatures caloroses al centre del dia, i l'inici de la setmana ens recordarà que l'estiu encara és viu perquè encara que els núvols podran ser més abundants no es tractarà de núvols de pluja i l'ambient serà molt bascós.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Segon dia de Falles amb avís meteorològic" "Una DANA amenaça València amb fortes tempestes i granis"