Recuperem el sol i la primavera

Encara que dilluns i dimarts estarà nuvolós, hi haurà descens de temperatures i algun ruixat

Un episodi curt però localment intens el que tinguérem ahir per acomiadar el cap de setmana. Un cap de setmana que ens ha portat per unes hores a la tardor.

La pluja ens visitava des de primera hora. i afectava sobretot el sud de la Comunitat on localment va ploure amb intensitat moderada i deixava algun registre de pluja un poc més destacat.

Durant la nit i matinada encara ha plogut però ràpidament hem notat l'estrada de vents de ponent que han escampat la nuvolositat fent-la córrer cap a la mar i portant-nos el sol i de seguida temperatures més altes.

 
 
El ponent ens acompanyarà hui tot el dia però no tindrà durada perquè demà torna el llevant i amb ell els núvol i un nou descens de les temperatures. La persistència del llevant podrà fins i tot deixar ruixats en punts del litoral i prelitoral de València i d'Alacant.
 

 

A partir de dimecres es manté la situació de vents de llevant que sempre bufaran amb més força al sud de la Comunitat deixant la mar alterada i el cel més carregat  de núvols però es tractarà de núvols inofensius, dels que deixen el cel carregat a primera i última hora però dels que no deixen pluja.

 

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Gota freda primaveral" "Una DANA amenaça amb deixar tempestes fortes el diumenge"