Registrat un terratrèmol en epicentre en la Marina Baixa

El sisme s'ha notat en el sud de la província de València i el nord de la d'Alacant
S'ha notat en diferents localitats valencianes | À Punt

Un terratrèmol de 3,4 graus en l'escala de Ritcher registrat esta matinada de dimarts, cap a les 05.25 hores, amb epicentre en Relleu, en la Marina Baixa (Alacant), ha sigut percebut per la població en diferents localitats del nord de la província d'Alacant i sud de València.

La pàgina web de l'Institut Geogràfic Nacional (IGN) ha informat que el moviment sísmic s'ha produït a una profunditat de 2 quilòmetres entre les localitats alacantines de Relleu, la Torre de les Maçanes, en l'Alacantí i Benifallim, en l'Alcoià, i ha sigut notat en gran part del nord de la província d'Alacant i algunes ciutats del sud de València.

La sacsejada ha durat al voltant de 5 segons i li ha seguit una rèplica de menor intensitat, sense que es tinga constància de danys personals o materials. Cap a les 07.12 hores s'ha sentit una segona rèplica de magnitud 2,8 a una profunditat de 10 quilòmetres amb epicentre en la pròxima població de Penàguila, en l'Alcoià (Alacant).

Segons el testimoniatge d'alguns usuaris de la xarxa social Twitter, entre ells l'alcalde d'Alcoi, Toni Francés, ha despertat i sobresaltat a numerosos veïns de l'entorn de l'epicentre i ciutats alacantines més allunyades com Alcoi, Benidorm, Xixona i inclús també s'ha arribat a notar en Ontinyent o Gandia, sense que es tinga constància de danys personals o materials.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Méteo Especial: Atenció amb el temporal de pluges que arriba" "Registrats dos terratrèmols en menys de 24 hores en Torrevieja"