S'acosten núvols mitjans i baixos al litoral i al sud en començar el dia que aniran desfent-se

Dimecres i dijous es carregarà de nou el cel a la mitat sud de la Comunitat on en punts de la costa cal esperar ruixats de caràcter dèbil (localment podrien ser moderats)

No sé el que pensareu vosaltres però tinc sensacions contraposades pel que fa a les previsions de l'oratge d'este cap de setmana.

Ho repetirem una i mil voltes: el cap de setmana tindríem un oratge molt variable i insegur, amb més núvols a la costa i pluges que amb molta probabilitat caurien sobre la mar...i que en cas de tocar terra podrien deixar ruixats moderats...i que com més a l'interior faria més sol.

Tinc la sensació d'haver encertat prou les previsions i em trobe este matí amb alguns comentaris al Facebook que pensen el contrari. Un d'ells diu que fallem més que una escopeta de fira.I només em ve al cap una cosa: la meteo és apassionant. Ningú queda content amb les previsions i sempre trobes algú que pensa que han eixit fallides, però cada volta que tenim un pont, un cap de setmana o període festiu passa el mateix.

La segona part del pont sembla més facileta d'encertar. Hui encara tindrem núvols a la costa (on de forma puntual podria caure alguna gota o ruixat dèbil) però tant esta vesprada com demà dimarts farà més sol i les temperatures tendiran a pujar.

Cal fixar-se que hem posat el símbol de pluja més d'amunt la mar perquè de nou hi ha més probabilitat que caiguen sobre l'aigua de la mar que toquen terra. Farà més sol esta vesprada i les temperatures no patiran grans canvis.


Demà dimarts tindrem núvols mitjans i baixos al litoral i al sud en començar el dia però aniran desfent-se amb el pas de les hores afavorint un ascens de les temperatures al centre del dia.


Dimecres i dijous es carregarà de nou el cel a la mitat sud de la Comunitat on en punts de la costa cal esperar ruixats de caràcter dèbil (localment podrien ser moderats). Les temperatures patiran un nou descens. Divendres i de cara al pròxim cap de setmana tot indica que l'oratge serà estable i les temperatures quedarien un poc més altes.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Va de bo, va de pont!" "Quin temps ens espera en el Pont del Pilar?"