Suspenen totes les activitats a l'aire lliure en Alacant

Diferents instal·lacions s'han vist afectades en la ciutat per decret d'alcaldia
Imatge de la plaça de Pius XII en Alacant | Google Maps

L'alcalde d'Alacant, Luís Barcala, ha decretat per a este diumenge, 19 de gener, a partir de les 12.00 hores del migdia la suspensió de totes les activitats a l'aire lliure i el tancament dels parcs, a més de la prohibició del bany davant de l'arribada de la borrasca.

Estes restriccions es mantindran fins a nou avís i «en funció de l'evolució de les condicions climatològiques», segons ha informat el consistori en un comunicat. El primer edil ha demanat a la població «precaució» per a «evitar tots els desplaçaments innecessaris» i «estar atents a la informació sobre l'evolució de les condicions meteorològiques que s'anirà facilitat des de l'Ajuntament».

Per part seua, el regidor de Seguretat, José Ramón González, ha recomanat que es preste «especial atenció» en parcs, jardins i zones de gran arbratge, i a l'«afecció que este episodi puga tindre sobre la via pública en relació amb la circulació de vehicles» i ha remarcat que s'ha establit una situació de preemergència per vents nivell taronja en la ciutat.

Des de la Regidoria de Seguretat han insistit als ciutadans que «eviten els desplaçaments innecessaris, extremen les mesures de seguretat i no acudisquen a zones de litoral, ja que es preveuen condicions molt adverses en la mar per les fortes ratxes de vent». A demés, han recomanat que «es reforcen tots els elements que puguen vore's afectats per la força del vent».

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"EN DIRECTE: Clímax del fort temporal de neu en cotes baixes, pluges i vent" "Alerta en el territori valencià per l'arribada de la borrasca 'Gloria' este diumenge"