Arriba la calor més pesada dels últims dies este cap de setmana

Excepte algunes excepcions, els pròxims dies tindrem un temps per a aprofitar en general
El sol i la calor dominaran este cap de setmana | Arxiu

El temps de ple estiu s’anirà obrint camí este cap de setmana, quan tindrem els que segurament seran els dies més càlids de la setmana. La calor i la basca seran les protagonistes estos dies i pràcticament sense pluges, a pesar d'alguns arruixons puntuals en l’interior i alguns núvols baixos costaners.

La calor va a més

Pel que fa a les temperatures, pujaran més este cap de setmana, sobretot diumenge, 19 de juliol, quan tindrem les màximes més altes dels últims dies en gran part del territori valencià. En l’interior se situaran entre els 30º i 35º les màximes, mentres que en les altres zones se situaran entre els 27º i 33º amb basca intensa en la costa. Nits cada volta de més mal dormir en el litoral amb mínimes per damunt dels 20º.

Mapa de previsió per a este divendres | Aemet

Dies per a aprofitar

En conjunt dominarà el sol en la majoria del territori, però divendres, 17 de juliol, tindrem arruixons de vesprada en l’interior que, localment, poden arribar desgastats en algun punt de la costa, sobretot d’Alacant. Poca cosa amb alguns intervals de núvols fruit d'estos arruixons.

Dissabte, 18 de juliol, dominarà el sol, però apareixeran alguns núvols baixos en trams de la costa sense més conseqüències. Pocs canvis diumenge amb sol però reapareixeran alguns arruixons al voltant dels Ports i zones pròximes de Castelló. Dies, en conjunt, per a aprofitar.

Seguix la calor de ple estiu

De cara a la pròxima setmana, continuarà l’ambient de ple estiu amb la majoria de màximes per damunt dels 30º i basca marcada prop de la costa. Amb tot, hi haurà sol en general i no tindrem pluges, onades de calor ni grans calorades a la vista. Ens trobem en plena canícula i això sempre és sinònim de calor intensa, de manera que ens tocarà suar els pròxims dies.

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!

"Previsió setmanal: Un breu episodi de tempestes fortes donarà un respir a l'estiu" "Espant per a les previsions: Espanya viurà estius de fins a 50 ºC en uns «pocs anys»"