ÚLTIMA HORA

Les millors xifres de la pandèmia, fins ara, en territori valencià

Clara pujada de les TºC a partir d'este dimecres, però no en tot el territori valencià

Els termòmetres pujaran molt en l’interior fins dijous o divendres, però quedaran més frenats aen la costa, on hi haurà alguns núvols baixos
Imatge d'una sortida de sol rogenca al Delta de l'Ebre
Les temperatures pujaran clarament en gran part del territori | Agustí Descarrega

 

Les temperatures pujaran clarament els pròxims dies i a partir d'este mateix dimecres, 11 de març, en gran part del territori a causa de l’arribada d’una massa d’aire clarament més càlid. A pesar de tot, en el litoral costarà més que es note este ascens, ja que hi haurà alguns núvols baixos i hi haurà influència de l’aigua del mar encara fresca.

 

Mapa de previsió a València l''1 de març del 2020
Mapa de previsió per a este dimecres | Aemet

 

Temperatures cap amunt

Quant als termòmetres, pujaran clarament en l’interior del territori este dimecres, amb molts valors entre els 20º i 25º, localment més alts. Les temperatures es quedaran més frenades prop de la costa a causa de la presència d’intervals de núvols baixos i la influència d’aire marítim més fresc.

 

En esta àrea, moltes màximes se situaran entre els 18º i 22º, especialment entre València i Castelló, on són més probables els núvols baixos. Pareix que la costa alacantina quedaria més al marge d’esta situació.

 

Mapa de la pujada de TºC a la península Ibèrica l'11 de març del 2020
Mapa de la pujada de TºC prevista este dimecres en la península Ibèrica | Aemet

 

Sol i alguns núvols

Si ens fixem en l’estat del cel, el sol dominarà combinat amb l’arribada de diferents bandes de núvols alts i prims que, puntualment, poden entelar el cel. A més, en diversos trams de la costa també hi haurà núvols baixos, que deixaran un cel més variable. No s’espera pluja, en un dia, en conjunt, plàcid i per aprofitar.

 

Canvis al final de setmana

L'oratge es mantindrà molt tranquil i càlid per a l’època els pròxims dies i durant gran part del divendres. Després, l’arribada de diversos fronts poc actius faran que el cel estiga més canviant, arriben alguns arruixons dispersos i poc importants i les temperatures baixen en conjunt. No es veuen fredorades ni pluges generals.Comentaris

envia el comentari