INVITACIÓ:

Unix-te al nou grup oficial de Facebook de ValenciaDiari, info al minut del Coronavirus. Clica ací, T'ESPEREM!

Carnaval atípic: dissabte de molta tranquil·litat amb algunes excepcions

Puedes leer esta noticia también en castellano pinchando en el botón 'Leer en español'
El temps d'este cap de setmana convidarà a anar a la platja i banyar-se els més atrevits | Twitter

 

Este cap de setmana de carnavals vindrà dominat per la tranquil·litat en general amb un cels completament asserenats a gran part del territori valencià. Tot i això, precisament esta calma farà que tinguem algunes excepcions. Les temperatures diürnes tan càlides contrastaran amb un mar encara fred i això provocarà la formació de moltes boires marítimes, sobretot entre el golf de València i Alacant.

 

Dissabte molt tranquil amb algunes boires marítimes

Este inici de cap de setmana de carnavals començarà amb un ambient fred per tot el territori, però este fred de primeres hores durarà ben poc, ja que els termòmetres s'enfilaran ràpid fins a valors pròxims els 20ºC cap al migdia. La tranquil·litat dominarà durant bona part de la jornada. D'altra banda, com a petita excepció, a primeres hores d'este matí de dissabte és probable que es formen boires marítimes entre les comarques del nord d'Alacant i les comarques centrals de València. Podrien reaparéixer a últimes hores de la jornada.

 

A pesar de tot, estes boires només afectaran en la mateixa línia litoral d'estos sectors, a on els termòmetres podrien quedar, fins i tot, per baix dels 15ºC. Però a pocs quilòmetres de la costa, estes boires ja seran història i el mercuri s'arrimarà fins a valors pròxims o superiors als 20ºC, especialment en el centre de València.

 

Previsió de símbols per a este dissabte de carnavals en València | Aemet

 

Però amb l'anticicló, quan el sol se'n vaja de vesprada, l'ambient tornarà a fer més fred per totes les zones, però sempre amb temperatures per damunt del que tocaria per a l'època. Per tant, no guardeu les jaquetes que vos aniran bé a la vesprada.

 

Diumenge calcat

La nit de dissabte a diumenge, es repetiran els mateixos valors que la nit de divendres a dissabte, amb fred molt moderat en general, termòmetres per damunt del que tocaria. Diumenge el sol es tornarà a imposar per tot el territori durant tota la jornada, amb algunes boires marítimes que es tornaran a repetir durant la primera mitat de la jornada i al capvespre en els mateixos llocs que dissabte. 

 

Com a xicoteta novetat, este diumenge els termòmetres podrien pujar més en l'interior i hi haurà més valors de 20ºC per tot el territori i, fins i tot, pròxims als 23ºC en alguna zona del centre de València. En dies posteriors, este ascens de les temperatures tindrà continuïtat amb l'entrada de vents de ponent que ens podrien portar altra volta fins a xifres de 25ºC. Pareix  que l'hivern tampoc es voldrà manifestar en este últim tram de febrer.

 

També pots llegir...

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!