INVITACIÓ:

Unix-te al nou grup oficial de Facebook de ValenciaDiari, info al minut del Coronavirus. Clica ací, T'ESPEREM!

Encara més 'calor' este diumenge | El temps en València del diumenge 23 de febrer de 2020

Puedes leer esta noticia también en castellano pinchando en el botón 'Leer en español'
El sol i l'ambient atípic diürn tornaran a ser els protagonistes este diumenge | Arxiu

 

Este cap de setmana de carnavals acabarà tal i com el vàrem començar. És a dir, amb sol i bonança que ens portarà altra volta a valors molt atípics i superiors als que pertocaria per a esta època, fins i tot, més que el dissabte. El més destacable dels pròxims dies és que a mitats de setmana arribarà un front atlàntic que farà normalitzar les temperatures, però encara pujaran més al llarg de dilluns i dimarts a causa del vent de ponent.

 

Diumenge molt plàcid

Este últim dia de carnaval ens alçarem amb un ambient fred altra volta, però tal i com ha succeït al llarg d'este dissabte, este fred matinal durarà poc i a mesura que avance el dia, el termòmetre remuntarà clarament i quedarà per damunt dels valors de dissabte. El sol dominarà en tot el territori valencià sense excepcions i no tindrem pràcticament ni boires matinals. Molta calma i estabilitat en general. Dia esplèndit.

 

Previsió de símbols prevista per a este pròxim diumenge | Aemet

 

Quant a les temperatures, els valors mínims es donaran en l'interior del territori on es baixarà dels 5ºC en alguns casos, mentres que en la costa, els valors quedaran cada volta més a prop dels 10ºC. Durant el dia, els 20ºC s'estendran en pràcticament tot el territori i no es descarta que en alguns punts del centre de València o el sud d'Alacant arriben als 24ºC. Ambient de primavera avançada.

 

Temperatures encara més desbocades

La bonança no s'acaba este cap de setmana, sinó que anirà a més entre dilluns i dimarts, quan podriem tindre temperatures pràcticament d'estiu. Durant l'inici d'esta setmana que ve, els vents de ponent ens reescalfaran encara més l'ambient i això farà que els termòmetres superen els 25ºC amb facilitat este pròxim dilluns, però és que dimarts, ens podriem acostar als 28ºC, uns valors que podrien tornar a ser rècord, com ja va passar a principis de febrer.

 

A pesar de tot, pareix que a partir de dimecres un front atlàntic ens tornarà a la normalitat amb un ambient més hivernal i potser algunes precipitacions. L'ambient més hivernal es mantindria fins a finals de setmana, però encara queden molts dies i ho anirem confirmant en les pròximes previsions.

 

També pots llegir...

 

🌞 Vols saber l'oratge que farà? Seguix-nos en Instagram!