El vent causa danys en Benicarl贸, Torreblanca i Orpesa

Este dissabte continuaran les ratxes de vent del nord-oest molt fortes a primeres hores en l'interior nord de Castell贸
El vent causa danys en diferents localitats de la prov铆ncia de Castell贸 | Arxiu

Les ratxes de vent han conseguit els 80 quil貌metres per hora este mat铆 de divendres en diferents localitats de la comarca del Baix Maestrat (Castell贸), com en la Pobla de Benifass脿 o en Benicarl贸, segons informa la Generalitat Valenciana.

El fort vent ha ocasionat la intervenci贸 dels bombers del Consorci de Castell贸 a Benicarl贸, per perill de caiguda a la via p煤blica d'una ximenera. Fins a les 12.00 hores el CPBC havia intervingut en altres dos servicis relacionats amb el vent: el perill de caiguda d'un fanal en Torreblanca i el sanejament fa莽ana per caiguda de trossos de cornisa en Orpesa. El Centre de Coordinaci贸 d'Emerg猫ncies de la Generalitat ha alertat de risc de vent en nivell groc en tota la prov铆ncia de Castell贸 per a hui, dia de Nadal.

Este dissabte continuaran les ratxes de vent del nord-oest molt fortes a primeres hores en l'interior nord de Castell贸, el cel estar脿 poc nuvol贸s o buidat i les temperatures continuaran igual o en lleuger descens, que ser脿 m茅s accentuat en el ter莽 sud del territori valenci脿, amb gelades febles a l'interior.

En Castell贸, el vent bufar脿 del nord-oest moderat a fort amb ratxes molt fortes a primeres hores en zones de l'interior nord, tendint a fluix a la vesprada, i en la resta ser脿 variable fluix amb predomini de la component oest, segons la predicci贸 d'Aemet.

🌞 Vols saber l'oratge que far脿? Seguix-nos en Instagram!

"M茅teo Especial: Canvi radical de l'oratge per a les festes de Nadal" "Previsi贸 setmanal: Canvi radical de l'oratge a partir de Nadal"